Word lid van HBB

Bowlen wordt niet vaak als sport gezien. Kinderen doen het vaak tijdens een kinderfeestje en voor velen is bowlen een activiteit die zo nu en dan met vrienden wordt gedaan onder het genot van een biertje. Maar bowlen is ook een sport. Een sport die u in Scheveningen als lid van Bowlingvereniging HBB Scheveningen kunt beoefenen.

Wordt lid en kom wekelijks bowlen
– 
4 Games bowlen op woensdagavond
 Bowlen op zaterdagen van 13:00 tot 15:00 uur voor € 9,50
– 
Daarnaast zijn er mogelijkheden om training te krijgen

Alle voordelen zijn op de pagina ‘Lidmaatschap te lezen. Wilt u lid worden van Bowlingvereniging HBB Scheveningen, dat kan middels het inschrijfformulier voor het lidmaatschap Bowlingvereniging HBB Scheveningen. 

Wilt u eerst meer te weten komen over bowlen als sport of vraagt u zich af of bowlen een sport voor u is?
Kom dan een balletje mee gooien (proefbowlen) met leden van Bowlingvereniging HBB Scheveningen en maak kennis met de bowlingsport en vereniging. Klik hier om meer te lezen over voor het proefbowlen of om aan te geven dat u graag vrijblijvend wilt meegooien.

U kunt op elk moment van het seizoen lid worden van de vereniging. Het seizoen en de wedstrijden/leagues bestaan uit meerdere periodes met periodekampioenen.  Gedurende het seizoen kunt u hierdoor ook met heel nieuw team instromen en toch meestrijden om prijzen. Als u nog geen team heeft, dan zullen leden van de vereniging samen met u op zoek gaan naar een team. Bij elke league wordt er gespeeld met handicap (extra punten op basis van iemands gemiddelde score) om het niveau gelijk te trekken, dus ook als nieuw lid kunt u wedstrijden winnen.

Vul het onderstaand formulier in en dan nemen wij contact met je op.
Je kunt ons ook een email sturen naar secretariaat@hbb-scheveningen.nl


  Meer informatie voor het lidmaatschap

  Er is één bowlingpas, met leeftijdsafhankelijke tarieven, waarmee u zowel aan HBB als aan landelijke evenementen kunt deelnemen.

  De contributies voor het seizoen 2024-2025 zien er als volgt uit
  (Inclusief bijdrage HBB-Scheveningen): 

   Jeugd tot 18 jaar€ 55,95
  Senioren 18 t/m 21 jaar€ 61.70
  Senioren 22 t/m 64 jaar€ 67,45
  Senioren 65 jaar en ouder€ 61.70
  Dubbellid€ 36.70
  Entreekosten (nieuw lid)€ 3,55
  Duplicaat pas€ 5,75

  U dient de contributie (en, bij nieuwe leden, entreekosten) zo snel mogelijk te voldoen op bankrekening NL 64 INGB 000 3530 638 t.n.v. HBB-Scheveningen onder vermelding van uw naam. 

  Als bewijs van inschrijving zal de ledenadministratie contact met u opnemen en u voorzien van nadere informatie. Het lidmaatschapsjaar loopt van 1 september t/m 31 augustus van het jaar daarop. Indien u uw lidmaatschap wilt beëindigen dient dit voor 1 Augustus schriftelijk te gebeuren. Daarna bent u verplicht om weer voor een heel seizoen te betalen.

  Toelichting op de huisleagues (competities)
  Het seizoen bestaat uit meerdere periodes. U kunt dus ook later in het seizoen met een heel nieuw team instromen en toch meestrijden om prijzen.