De NBF

De Nederlandse Bowling Federatie (NBF) behartigt de belangen van bowlingverenigingen en aangesloten leden. De NBF organiseert niet alleen competities en evenementen, maar ook opleidingen voor trainers en wedstrijdleiders. Daarnaast ondersteunt de NBF verenigingen in de uitvoering van beleid en activiteiten. Met nationale selecties probeert de NBF internationale prijzen te winnen.

Sinds de oprichting, 25 januari 1962, heeft Bowlingvereniging HBB Scheveningen als doel het bevorderen van de bowlingsport. Daartoe heeft onze vereniging op 3 februari 1962 de NBF mede-opgericht.

Aan een lidmaatschap bij één van de ruim 100 bowlingverenigingen, waaronder Bowlingvereniging HBB Scheveningen, zit automatisch een lidmaatschap bij de NBF verbonden. De vereniging draagt een deel van de contributie af aan de NBF. De voordelen van een lidmaatschap zijn op de pagina ‘Lidmaatschap’ te lezen.

Mijn NBF
De NBF heeft de webapplicatie ‘MijnNBF’ ontwikkeld voor leden om o.a. de ledenpas en gemiddelden in te zien, en om persoonlijke gegevens te beheren. Leden  van Bowlingvereniging HBB Scheveningen zijn zelf verantwoordelijk voor hun persoonlijke gegevens in MijnNBF en dienen eventuele wijzigingen in de toekomst zelf door te voeren.

De pagina MijnNBF (HBB) licht toe hoe leden kunnen inloggen op MijnNBF,  hun gegevens kunnen controleren, en hun ledenpas kunnen downloaden.