Bowling Scheveningen

Logo Bowling ScheveningenBowling Scheveningen is de thuisbasis van Bowlingvereniging HBB Scheveningen. Hier speelt de vereniging al haar huisleagues en hier kunnen haar leden tegen een ledentarief bowlen.

De Bowling
Bowling Scheveningen is gelegen op een unieke locatie in de Palace Promenade aan de boulevard in Scheveningen. Met maar liefst 24 banen is Bowling Scheveningen een van de grootste bowlingcentra in Nederland.  Het zijn gecertificeerde bowlingbanen die tweejaarlijks worden herkeurd om ook in de toekomst officiële competities te kunnen blijven spelen in Bowling Scheveningen.

BES X – Het entertainment- en scoresysteem
Bowling Scheveningen heeft een van de nieuwste scoresystemen , BES X. BES X Classic gamesVia een touchscreen bij de baan kunnen per bowler verschillende statistieken worden ingezien tijdens iedere speeldag. Het systeem bevat ook verschillende classic skill games, zoals Low Game, Even Better en Odd Duck, om vaardigheden te trainen.

Ook voor recreanten bied dit systeem vele mogelijkheden. Zo is het mogelijk om de goot/hekjes per persoon in te stellen, een thema voor de scoreweergave te kiezen, drankjes via het systeem te bestellen, te BES X mad gameschatten met andere banen en een connectie met facebook te maken. Het systeem bevat ook vershillende spellen waaronder Battle on the lanes (sloop de ander zijn kasteel), Bowling Hood (Pijl en Boog schieten), Monster Factory en Rocky Road Race (kamelenrace). Deze spellen zijn ook leuk voor wedstrijdbowlers.

Contactgegevens Bowling Scheveningen
Gevers Deynootweg 990-2
2586 BZ Scheveningen
Tel: 070-3543212
E-mail: reservering@bowlingscheveningen.com
Website: www.bowlingscheveningen.com

De eigenaren Henk en Betsie van Oudheusden heten alle (nieuwe) wedstrijdbowlers en leden van Bowlingvereniging HBB van harte welkom. Uiteraard bent u naast het wedstrijd element en de trainingsmogelijkheden ook van harte welkom met familie en vrienden. Informatie over de verschillende arrangementen kunt u vinden op de website van Bowling Scheveningen.

Deze diashow vereist JavaScript.