MijnNBF (HBB)

MijnNBF is een webapplicatie van de Nederlandse Bowling Federatie (NBF) waarmee leden hun gegevens en statistieken kunnen inzien en bewerken.

Leden  van Bowlingvereniging HBB Scheveningen zijn zelf verantwoordelijk voor hun persoonlijke gegevens in MijnNBF en dienen eventuele wijzigingen in de toekomst zelf door te voeren. MijnNBF is ook de database van de vereniging.

Inloggen in MijnNBF
Inloggen op MijnNBF kan via de website van de NBF.
https://secure.bowlingnbf.nl/mijnnbf/gebruiker/login

Eerste keer inloggen op MijnNBF
Uw gebruikersnaam is uw lidnummer. De eerste keer is het wachtwoord de vier cijfers van uw postcode. Daarna kunt u zelf een wachtwoord kiezen.

Inloggegevens van MijnNBF vergeten
Uw gebruikersnaam is uw lidnummer. Bent u uw wachtwoord vergeten? Dan kunt u het wachtwoord via het systeem opvragen. Mocht u alsnog geen toegang krijgen tot MijnNBF, dan kunt u contact met de ledenadministratie van HBB opnemen voor hulp via ledenadministratie@hbb-scheveningen.nl.

Controleren van mijn gegevens in MijnNBF
Klik in in MijnNBF op “Mijn gegevens” u krijgt dan een overzicht te zien van uw gegevens. Kloppen bepaalde gegevens niet of ontbreken er gegevens, klikt u dan op “Wijzig Gegevens”. Klopt uw e-mailadres niet, klikt u dan op “Wijzig e-mailadres”. Op deze pagina’s kunt u uw gegevens aanpassen. Vergeet uw wijzigingen niet middels de knop “Sla op’’ te bevestigen.

Ledenpas Downloaden
Klik in in MijnNBF op “Mijn gegevens” en vervolgens op “Download bowlingpas”.