Lid worden?

Logo WebsiteBowlen wordt niet vaak als sport gezien. Kinderen doen het vaak tijdens een kinderfeestje en voor velen is bowlen een activiteit die zo nu en dan met vrienden wordt gedaan onder het genot van een biertje. Maar bowlen is ook een sport. Een sport die u in Scheveningen als lid van Bowlingvereniging HBB Scheveningen kunt beoefenen.

Wordt lid en kom wekelijks bowlen
4 Games bowlen voor maar € 13,50 op maandag, woensdag en/of donderdag
 Bowlen op zaterdagen van 12:00 tot 14:00 uur voor € 5,40 
Daarnaast zijn er mogelijkheden om bowlingles te krijgen

Alle voordelen zijn op de pagina ‘Lidmaatschap’ te lezen. Wilt u lid worden van Bowlingvereniging HBB Scheveningen, dat kan middels het inschrijfformulier voor het lidmaatschap Bowlingvereniging HBB Scheveningen. 

Wilt u eerst meer te weten komen over bowlen als sport of vraagt u zich af of bowlen een sport voor u is?
Kom dan een balletje mee gooien (proefbowlen) met leden van Bowlingvereniging HBB Scheveningen en maak kennis met de bowlingsport en vereniging. Klik hier om meer te lezen over voor het proefbowlen of om aan te geven dat u graag vrijblijvend wilt meegooien.

U kunt op elk moment van het seizoen lid worden van de vereniging. Het seizoen en de wedstrijden/leagues bestaan uit meerdere periodes met periodekampioenen.  Gedurende het seizoen kunt u hierdoor ook met heel nieuw team instromen en toch meestrijden om prijzen. Als u nog geen team heeft, dan zullen leden van de vereniging samen met u op zoek gaan naar een team. Bij elke league wordt er gespeeld met handicap (extra punten op basis van iemands gemiddelde score) om het niveau gelijk te trekken, dus ook als nieuw lid kunt u wedstrijden winnen.