De Grote Prijs van Scheveningen in ‘de bowlingkrant’ en de inschrijving voor het toernooi is open!

Op zaterdag 9 juni 2018 is het zo ver, dan vindt de 2e editie van de Grote Prijs van Scheveningen plaats. Na een jaar tussenjaar keert de GP terug. Met dank aan Bowling Scheveningen is het toernooi nu alvast onder de aandacht gebracht bij heel bowlend Nederland door een advertentie in het nieuwste nummer van het NBF kwartaalblad Bowlen.nl.

Hiermee is ook de inschrijving voor de GP open gegaan. Alle leden van de NBF met een pasgemiddelde van onder de 200 mogen aan het toernooi deelnemen. De inschrijfkosten zijn slechts 35 euro per persoon. De winnaar wint deze editie minimaal 270 euro, maar moet daarvoor zijn tegenstanders wel direct uitschakelen. De GP bestaat namelijk uit poules & Knock-out rondes. 

In Ronde 1 spelen deelnemers in poules van 4 spelers tegen elkaar. Deze 4 spelers staan elke game samen op een banenpaar en spelen onder dezelfde condities. De beste speler uit elke poule, de poulewinnaar, gaat aangevuld met de beste nummers 2 door naar Ronde 2. Vanaf Ronde 2 wordt er een knock-out format gehanteerd. Deelnemers dan spelen één tegen één waarbij degene met de laagste game (inclusief handicap) steeds af valt tot er uiteindelijk 1 persoon overblijft. De winnaar van de Grote Prijs van Scheveningen.

Klik hier om naar de toernooipagina te gaan. Of schrijf je meteen in door je naam, pasnummer, pasgemiddelde, bowlingvereniging en voorkeur serie in ronde 1 naar GP@hbb-scheveningen.nl te mailen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *